Noppenfolie met perforatie

Nu slechts
    Levertijd:Voor 15:00 volgende werkdag in huis
Bestel
  • Beschrijving

Rol noppenfolie met perforatie! Noppenfolie 30 cm breed - elke 50 cm perforatie. Ideaal voor al uw inpakwerk. Noppenfolie met 100 meter lengte op de rol - dus in totaal 200 vellen 300 * 500 mm

Noppenfolie voor uw inpakwerk

Zorgeloos inpakken voor uw verhuizing. U wilt toch ook al uw dierbare en kwetsbare spullen heel en veilig verhuizen ? Noppenfolie is dan onmisbaar. En in plaats van zelf te gaan knippen, wat is er dan handiger dan een rol noppenfolie met perforatie. U scheurt gemakkelijk de vellen af en wikkelt uw spullen hierin.

Noppenfolie aanbieding.

Rol noppenfolie, 30 cm breed -  100 meter lengte op de rol met elke 50 cm een perforatie. Dus 200 vellen noppenfolie. Noppenfolie voor al uw kwestbare zaken te verpakken. Perfect voor uw inpakwerk voor uw verhuizing. Deze noppenfolie in een extra dikke 100 micron kwaliteit. Goedkope noppenfolie voor uw verhuizing.

Noppenfolie als extra bescherming materiaal voor al uw kwetsbare spullen zoals spiegels, lampen, beelden en meer. Ook te gebruiken als vulmateriaal in uw verhuisdozen met servies en glaswerk.