Houtwol

tijdelijk niet op voorraad
    Levertijd:voor 15:00 besteld volgende werkdag in huis
  • Beschrijving

Houtwol als opvulmateriaal voor uw wijnkistjes - kerstpakketten. U koopt bij ons een doos fijne houtwol van 3 kilo. Dit is ruim voldoende voor meer dan 100 kistjes of dozen op te vullen met deze houtwol.

Houtwol als vulmateriaal en decoratie.

Bescherm uw producten in uw geschenkdoos of wijnkistje tegen schokken met onze milieuvriendelijke houtwol. Ook staat het uitermate decoratief als uw houtwol gebruikt in uw verpakking.Met houtwol beschermt u uw kostbare of breekbare producten en geschenken perfect tegen schokken en beschadigingen. Vul de geschenkdoos of cadeauverpakking op met houtwol en leg er vervolgens uw geschenk bovenop. Gebruik ons natuurlijk houtwol voor verpakkingen die extra mogen opvallen!

Waarom houtwol gebruiken ?

De veerkrachtige eco houtwol vangt perfect alle schokken op en houdt uw product mooi op zijn plaats in de verpakking.
Houtwol van een fijne kwaliteit wordt veel gebruikt voor het opvullen van geschenkverpakkingen, kerstpakketdozen en cateringdozen. Houtwol geeft een natuurlijke sfeer en heeft naast een beschermende functie een warme uitstraling! Ook zeer decoratief voor het maken van mooie geschenkverpakkingen.

Kenmerken van fijne houtwol;

Is een 100% natuurlijk opvulmateriaal.
Decoratief – naturel van kleur.
Laag in gewicht wat gunstig is voor uw pakket gewicht.
Ecologisch want biologisch afbreekbaar
Beschermend.
Zuinig in het verbruik.
Voordelig per doos á 3 kilo houtwol.

De veerkrachtige houtwol is volledig gemaakt van 100% natuurlijk materiaal. Volledig recyclebaar.

Houtwol voor uw verpakkingen wordt veelal gemaakt in Duitsland. Gecertificeerde bosbouw bedrijven verwerken hout wat voor de bouw niet geschikt is tot fijne kwaliteit houtkrullen – houtwol. Zo krijgt dit “afval” een functie in de verpakkingen. En een volledig natuurlijk product wat helemaal past in de huidige tijdsgeest om het gebruik van” kunststoffen” te verminderen.

Houtwol als vulmateriaal en decoratie