Verzenddoos voor 12 bierflesjes

Nieuw
    Levertijd:voor 15:00 besteld volgende werkdag in huis
Bestel
  • Beschrijving

Verzenddoos voor 12 bierflesjes. Hét perfecte doosjes om te verzenden met alle pakketdiensten, oersterk karton en met een vakverdeling in extra dik karton. Dit verzenddoosje speciaal geschikt voor 12 long neck bierflesjes.


Verzenddoos Voor 12 Bierflesjes.

U zoekt een speciale verzenddoos voor veilig uw bierflesjes te verzenden ? Dan kiest u het beste voor onze speciaal e-commerce bierverzenddoosje. Wij verkopen een bier verzenddoos waar u superveilig uw bierflesjes in kunt verzenden. De verzenddoos is voorzien van een interieur (vakverdeling) in extra dik karton die de bierflesjes op hun plaats houden. Deze bierdoos is gemaakt van 7,5 mm dik dubbelgolfkarton, speciaal karton geschikt voor pakketzendingen. Deze bier verzenddoos is extra stevig en prima stapelbaar. Het interieur zorgt ervoor dat de bierflesjes extra goed beschermd zijn tijdens transport!

Deze bierverzenddoos met versterkte vakverdeling wordt juist aanbevolen voor verzendingen via pakketdiensten. De kartonnen vakverdeling in de verzenddoos houdt de bierflesjes perfect op hun plaats en voorkomt dat ze tegen elkaar kunnen stoten. De bier verzenddoos is extra sterk dubbelgolfs karton. Hierdoor worden er beschadiging voorkomen aan uw bierflessen door schokken en stoten tijdens het verzendproces..

Een bierverzenddoos zoals wij deze leveren is geschikt voor 12 long neck bierflesjes.
Maar uiteraard kunt u ook 6 bierflesjes ermee verzenden. Met een bierverzenddoos bent u zeker dat uw bierflessen onbeschadigd hun bestemming bereiken.
Onze bierverzenddozen en de vakverdelingen worden plano geleverd. Zowel de bierdoos als de vakverdeling zijn snel gebruiksklaar. Met weinig moeite beschikt u over een sterke en optimaal beschermende verzenddoos voor bierflessen. En met de witte kleur van de omdoos heeft uw pakket ook een nette uitstraling. Tevens zorgt het wit karton ervoor dat een waarschuwings etiket extra goed opvalt.

Voordelen van onze bier verzenddozen

Verzenddoos uit extra dubbelgolfs karton – prima geschikt voor pakketzendingen.Buitenzijde van de verzenddoos voor bier met stevige kraftbekleding extra versterkt.Versterkte vakverdeling binnenin de doos

Kenmerken van onze bierdozen

Materiaal: dubbelgelaagd karton, buitenzijde bekleed met wit kraftpapier
Kleur: wit
Maat: 254 (lengte X 189 (breedte) X 228 (hoogte) in mm’s.
Kartonnen vakverdeling meegeleverd
U koopt dus 1 set van een omdoos en de benodigde vakverdeling.