Golfkarton

Vanaf
    Levertijd:voor 15:00 volgende werkdag in huis
Bestel
  • Beschrijving

Golfkarton ter bescherming en het inpakken van uw meubelen, apparaten, spiegels en dergelijke. Ook per meter te bestellen.

Golfkarton voor uw verhuizing


Golfkarton ter bescherming en het inpakken van uw meubels, apparaten, spiegels en dergelijk. Breedte 100 cm. Goedkoop per meter te bestellen. Wij leveren het dikkere 70 grams ribbelkarton. 

Eigenschappen van golfkarton.

Golfkarton ook wel ribbelkarton genoemd is een handig en goedkoop verpakkingsmateriaal om meubels en / of grote apparaten mee in te wikkelen. Eenvoudig in verwerking want golfkarton is licht en flexibel. Met elk standaard afbreek mesje is het prima op maat te snijden. Door de ribbels aan het karton biedt het goed bescherming. De ribbels komen tegen het te beschermen product te zitten en de gladde zijde van het golfkarton naar buiten toe. In combinatie met noppenfolie voor een nog betere bescherming voor emigratie of wanneer u het transport geheel uitbesteed. U brengt eerst de noppenfolie aan (luchtnoppen tegen het product) en daaromheen het golfkarton.

Bij ons koopt u golfkarton goedkoop per meter in de meest gebruikte breedte van 100 cm.

Onze prijs slechts € 1,00 / meter  inclusief btw.

Of per rol;

50 cm breed - 70 meter op de rol € 22,95

75 cm breed - 70 meter op de rol € 27,95

100 cm breed - 70 meter op de rol € 33,95.

kleine orders golfkarton < 20 minder lengte wordt gevouwen in doos toegezonden. Meer dan 20 meter lengte wordt op rol toegezonden. Golfkarton ter bescherming en het inpakken van uw meubels, apparaten, spiegels en dergelijk.