Professionele noppenfolie per meter

Vele breedte maten
    Levertijd:Voor 15:00 volgende werkdag in huis
Bestel
  • Beschrijving

Professionele noppenfolie UV bestendig voor isolatie per meter. Naar keuze in een breedte maat van 120 tot en met 350 cm te bestellen. Uit eigen voorraad geleverd.

Nieuwe voorraad vanaf 15 september

Professionele noppenfolie voor isolatie per meter.

Professionele (tuinbouw) noppenfolie UV bestendig voor isolatie en vorstbescherming. De professionele noppenfolie met grote 30 mm noppen wordt veelal gebruikt voor eenvoudige isolatie zoals van uw tuinkas, schuur, garage, tuinhuis, serre of het vorstvrij bewaren van uw kuipplanten, palmen, olijfbomen, vijvers, kwekerijen etc.

De professionele noppenfolie voor isolatie en vorstbescherming heeft een 30 mm grote nop (diameter) en 12 mm dikke noppen tussen twee dubbele lagen folie in = professionele kwaliteit. De noppenfolie heeft dus twee gladde zijden. Uiteraard ontvangt u de bestelde meters aan één lengte.

Altijd uit voorraad geleverd. Professionele per meter verkrijgbaar in;

120 cm breed per strekkende meter € 2,95

150 cm breed per strekkende meter € 3,45

200 cm breed per strekkende meter € 3,95

250 cm breed per strekkende meter € 4,45

300 cm breed per strekkende meter € 7,50

350 cm breed per strekkende meter € 8,00

Alle prijzen inclusief de btw.

De 300 en 350 cm breedte zijn gelast en hebben om die reden in het midden een lasnaad lopen van een 3 cm breedte zonder luchtnoppen!

De maximale lengte aan één stuk voor de pakketpost is 15 meter. U kunt uiteraard meer meters bestellen echter wordt het als 2 colli's toegezonden! Of na overleg aan één stuk met de vrachtvervoerder of ons eigen bezorgdienst ( = dan iets langere levertijd) Verzendkosten bedragen desondanks slechts € 7,50