Witgoedzak - verhuiszak

Super handig!
    Levertijd:voor 15:00 bestelt volgende werkdag in huis
Bestel
  • Beschrijving

Praktische witgoedzak / trapzak / verhuiszak het ideale hulpmiddel bij uw verhuizing. Geen gedoe meer met die zware wasmachine de trap op of af.

Bij ons uit voorraad leverbaar!

Witgoedzak, hét perfecte hulpmiddel om uw witgoed / wasmachine gemakkelijk van en naar een verdiepingsvloer te sjouwen. Het onmisbare hulpmiddel voor zowel de professional als doe-hetzelver.

Verhuiszak voorzien van 4 til lussen! De beste uitvinding in de eerste uitzending van "beste idee van NL" bij SBS6.

Uniek bij ons té huur en té koop. De unieke witgoedzak / verhuiszak / trapzak / verhuiszak -  "lifty"

Voordelen;

  • Met de witgoed til je op een ergonomische manier, u bespaart uw rug!
  • Handen zitten niet op de hoeken maar praktisch voor het lichaam
  • U tilt en benut kracht uit de borstspieren, hiermee bent u sterker dan tillen enkel uit de armpsieren.
  • U loopt echt eenvoudig met twee personen die zwaar, onhandige wasmachine de trap op en af.
  • De lifty voorkomt krassen op de apparaten en struikelen over loshangende slangen of snoeren.
  • De verhuiszak is ook geschikt om verhuisdozen met 3 stuks tegelijk te dragen (met twee personen).
  • De witgoedzak is licht, ontelbare keren te hergebruiken, zeer interessant voor elke professional.

Voor grootverbruikers, voor degene die een verhuiszak met eigen logo / opdruk wensen informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden! info@aghsupport.nl of bel met Erwin 0224 - 227 269

 

Wasmachine verhuizen?

Sta je op het punt om je wasmachine te verhuizen en weet je niet waar je moet beginnen? Een wasmachine verhuizen is natuurlijk iets anders dan een verhuisdoos of stoel. Een wasmachine weegt namelijk al snel 80 kilo! Daarom helpen wij je graag met wat tips voor het vervoer. Zo raakt de wasmachine niet beschadigd en belangrijker hoef jij je rug niet te breken!

Voorbereiden van de verhuizing

Een wasmachine vervoeren vergt wel wat voorbereiding. Zorg er ten eerste voor dat je wasmachine van tevoren is afgesloten van water en elektriciteit. Op deze manier kan al het water uit de wasmachine leeglopen. Let er wel op dat de waterslang goed is losgekoppeld. Voor laatste water uit de machine af te voeren gebruikt u het filter wat aan de voorzijde van de machine zit. Plaats eerst wel een bakje of teiltje. Vaak zit er een kort slangtje achter deze klep. Tip! Maak gelijk het filter schoon. Vaak is er een waterslot gemonteerd op de kraan. U gebruikt beste een waterpomptang om de koppeling los te draaien.

Ergonomisch je wasmachine verhuizen

Het tillen van de wasmachine (bijvoorbeeld de trap op) is zonder handig hulpmiddel een pittige klus. De wasmachine zelf geeft geen houvast, het gewicht is al snel rond de 80/90 kilo. Kortom wil je slim de wasmachine tillen gebruik dan onze handige tilzak, ook wel genoemde, verhuiszak, witgoedzak of lifty. Met gebruik van deze witgoedzak beschadigd de trap of muren niet of erger je belast je rug niet. Bij het juiste gebruik van de witgoedzak til je uit je benen en borstspieren en met een rechte rug.

Gebruik van de witgoedzak

U heeft uiteraard de wasmachine afgekoppeld. Kantel de machine aan de voorzijde iets naar achteren, zodat u de korte zijde van de witgoedzak via de achterzijde eronder kunt schuiven. Nu trekt u wat aan de onderste - voorste tillussen zodat de machine strak in de witgoedzak komt. De snoeren en afvoerslang komen achterin de verhuiszak. Hierna maakt u de zak vast met het koord en de gespen. Nu is met twee man / vrouw het relafief eenvoudig om de wasmachine te verhuizen en/of de trap op of af te sjouwen.

Ander gebruik van de witgoedzak

De witgoedzak is uiteraard niet enkel voor de wasmachine geschikt. Elk witgoed kan ermee verhuist worden, denk hierbij aan een wasdroger, koelkast, vaatwasser. Maar ook is deze verhuiszak bijzonder geschikt om er kluizen mee de trap af te sjouwen. Is uw trap een ouderwetse smalle trap ? Gebruik dan deze witgoedzak om 4 verhuisdozen in ene de trap over te sjouwen. Kortom een veelzijdig handig hulpmiddel is deze verhuiszak. Lukt het niet om zelf jouw wasmachine te vervoeren en schakel je liever een ervaren verhuizer in? Wij helpen je graag. Binnen Schagen komen wij graag de verhuisklus voor u uitvoeren. Bel naar kantoor 0224 - 227 269