Verhuisdekens baal non woven

ACTIE
    Levertijd:Voor 15:00 volgende werkdag in huis
Bestel
  • Beschrijving

Verhuisdekens goedkoop, onmisbaar bij uw verhuizing. Mooie actie, baal á 25 non woven verhuisdekens 200*150 nu voor slechts € 75,- incl. btw. Omgerekend slechts € 3,00 incl. btw per verhuisdekens. Ongekend goedkoop!

Goedkope verhuisdekens!

Deze hele maand een erg mooie aanbieding met verhuisdekens. Goedkope verhuisdekens voor uw verhuizing.

Verhuisdekens per volle baal á 25 stuks voor slechts € 75,- inclusief de btw.
Wie op zoek is naar een goedkope verhuisdeken voor uw verhuizing of tijdelijke opslag van uw bijvoorbeeld uw inboedel, maar niet teveel wil uitgeven vind hier de juiste verhuisdeken in een mooie maandactie! Ideaal ook voor diegene die de verhuisdekens slechts eenmalig gebruiken.

Ook de professionals weten ons te vinden!! Met een volume van ca. 75.000 verhuisdekens per jaar kunt u bij ons ook terecht voor groot volume's!

Een degelijke 1000 grams zware non woven verhuisdeken in de maat van 200 x 150. Gladde fijne dekenstof in een mooi afgewerkte uitvoering (zie foto).Voor een extra levensduur is deze verhuisdeken afgewerkt met een 4-draads afgelokte rand.

Prima geschikt voor verhuizingen, transport - en opslagbescherming, decor aankleding, voor in de bestelauto of vrachtwagen, voor gebruik in de garage of voor kluswerkzaamheden. Eveneens leveren wij deze verhuisdeken direct uit eigen voorraad.