Verhuisdekens bestellen - AGH Support

Verhuisdekens kopen

Verhuisdekens online kopen. Uit ruime eigen voorraad snel geleverd.

Verhuisdekens voor uw verhuizing. Gaat u zelf verhuizen ? Heeft u een verhuiswagen gehuurd voor uw verhuizing ? Gaat uw inboedel de opslag in ? Dan zijn verhuisdekens onmisbaar ter bescherming van uw dierbare meubelen.

Verhuisdekens kopen ?

U kunt bij ons terecht voor alle varianten verhuisdekens en pakdekens. Zowel de non woven variant pakdekens als de woven variant = geweven klassieke verhuisdekens. In vele lengte maten. Goedkopere gestikte verhuisdekens voor de particulier doe-hetzelf verhuizing en inboedel bescherming in de opslag. De klassieke verhuisdekens met striping ook voor de professionele gebruiker. Bij ons uit ruime eigen voorraad geleverd. Profiteer van onze staffelkorting.

 

U bent grootverbruiker en wilt een passende prijsopgaaf?

Verhuisdekens per pallet van 375 stuks

Verhuisdekens voor uw verhuizing kunt u ook elke werkdag afhalen aan onze opslag te Witte Paal 202, 1742 LA in Schagen.

Indien gewenst gratis (inpak)advies door onze specialist!

Maandag – vrijdag van 09:00 – 17:00 en op zaterdag 09:00- 15:00

Gratis parkeren en pinnen mogelijk.

Verhuisdeken

Slaat u uw inboedel op of gaat u meubels vervoeren? Met een verhuisdeken van AGHSupport.nl profiteert u van een duurzame bescherming voor uw meubels. Deze dekens kunt u net als een movebox vaker gebruiken. Onze dekens zijn gemaakt van een 100% recycle stof en bieden een goede bescherming. Dit is vooral handig bij het inladen van meubels en om stoten van verschuiving in de verhuiswagen op te vangen. Een deken is geschikt voor vervoer van meubels, machines en andere spullen, of u nu gaat verhuizen of grote spullen moet verplaatsen.

Neem contact op

Gebruik een verhuisdeken meerdere malen

U kunt een verhuisdeken gebruiken wanneer u een duurzaam alternatief wilt voor plastic inpakmateriaal voor uw grote spullen zoals meubels. De dekens zijn vaak gemaakt van een dikke stof waar veel katoen in is verwerkt. Hierdoor zullen de dekens niet snel slijten en kunt u de dekens voor meerdere verhuizingen of andere doeleinden gebruiken. Zo kunt u de dekens van uw verhuizing ook gebruiken voor de opslag van uw spullen. Door een deken over uw meubels te draperen worden ze niet bedolven onder stof en zijn uw meubels ook beschermd tegen de effecten van zonlicht en andere beschadigingen.

Verhuisdekens

Twee soorten verhuisdekens

Bij AGHSupport.nl kunt u verschillende dekens bestellen. We hebben zowel woven als non-woven dekens. Meestal worden non-woven dekens gebruikt voor de bescherming van grote objecten wanneer ze worden opgeslagen. Non woven dekens worden ook wel pakdekens of opslagdekens genoemd. Onze geweven dekens zijn dikker en worden daarom veel gebruikt voor bescherming van meubels tijdens verhuizen en transport. De dikkere geweven verhuisdeken biedt een betere bescherming tegen beschadigingen en heeft een langere levensduur.

Pakdekens

Meer info

Een deken van AGHSupport.nl

Kiest u voor een verhuisdeken van AGHSupport.nl? Dan bent u verzekerd van goede kwaliteit. Al onze dekens zijn namelijk geschikt voor verhuizen, opslag bescherming en transportbescherming. De non-woven dekens zijn geheel doorgestikt waardoor ze minder snel inscheuren en kunt u in twee verschillende formaten bestellen. Daarbij heeft u ook een ruime keuze in geweven dekens. Deze dekens zijn beschikbaar in een effen grijze kleur of met gekleurde strepen. Wij laten alle type verhuisdekens al ruim 15 jaar bij dezelfde Turkse fabrikant maken welke staat voor verantwoorde productie omstandigheden en gebruik makend van de beste grondstoffen.

Dekens van hoge kwaliteit

De meest duurzame deken die we beschikbaar hebben is onze geweven verhuisdeken. De zware deken is geschikt voor intensief gebruik en is dus ook ideaal voor verhuisbedrijven. We bieden onze dekens van hoge kwaliteit al voor een scherpe prijs aan vanaf een aantal van 20 stuks. Heeft u grote aantallen van onze dekens nodig? Dan kunt u profiteren van onze staffelkorting. Neem voor de aanbiedingen contact met ons op.

Vraag stellen