Verhuisdozen van AGH Support

Verhuisdozen

Verhuisdozen voor elk budget en elke soort verhuizing bestelt u eenvoudig hier online!

Verhuisdozen.

AGH Support is de verhuisdozen specialist. Met het meest uitgebreide assortiment in voorraad altijd de juiste verhuisdoos voor elke verhuizing en elk budget. Er is niets vervelende dan dunne, slappe verhuisdozen waarvan snel de bodem weg klapt. De verhuizing zelf geeft al stress genoeg, zorg dan dat alle verhuismaterialen op orde zijn. U kiest dan niet voor dunne bouwmarkt kwaliteit karton, maar u kiest verhuisdozen bij een firma met meer dan 10 jaar ervaring met verhuismateriaal. Wij laten onze verhuisdozen naar onze wens produceren bij de karton fabrikant. Wij staan dan ook geheel achter onze kwaliteit verhuisdozen. Nu ook verhuisdozen met uw eigen opdruk mogelijk. Lees hieronder op de pagina meer.

Voordelen van onze verhuisdozen.

  • Sterk, dubbelgolfs karton
  • Prima onderling stapelbaar, ook vol met boeken!
  • Ruime keuze aan formaten verhuisdozen
  • Voor elk budget een verhuisdoos
  • Reeds per stuk te bestellen

Assortiment verhuisdozen.

Bij ons kunt u kiezen uit een breed assortiment aan verhuisdozen en boekendozen. In diverse uitvoeringen en in diverse prijzen. Verhuisdozen speciaal voor meerdere malen hergebruik, de zogenaamde professionele autolock verhuisdozen. Voor uw gemak, met één beweging staat de verhuisdoos in elkaar. Zelfsluitende verhuisdozen! Speciaal voor particuliere verhuizingen hebben wij kant en klare verhuispakketten in het assortiment. Goedkope keuze. Verhuisdozen in drie praktische maten met handig inpakmateriaal. Bij ons zelfs met gratis verzending!  Verhuisdozen speciaal voor naar de opslag. Verhuisdozen dienen dan geheel dicht te zijn, uw spullen blijven schoon en stofvrij. Uiteraard vol ook prima stapelbaar. Wij bevelen onze budget verhuisdozen aan. Deze verhuisdozen zijn vol prima stapelbaar, want dik dubbelgolfs karton.

Verhuisdozen voor bedrijven.

Ook vele verhuisbedrijven vinden hun weg naar AGH Support. Groot volume afname, volle palletafname geen probleem. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden en prijzen; info@aghsupport.nl Ook kunt u bij ons terecht voor verhuisdozen met bedrukking! Ook voor kleinere oplagen, vooral interessant indien u projectmatig of voor een actie  Informeer vrijblijvend. Ook mogelijk met opdruk van uw naam en/of logo.

Verhuisdozen bij AGH Support, snelle levering uit ruime eigen voorraad. Naar keuze verhuisdozen kopen, maar u kunt bij ons ook terecht voor het huren verhuisdozen. Al onze verhuisdozen en boekendozen altijd in een sterke dubbel golfs uitvoering!

Verhuisdozen met uw eigen opdruk / bedrukking

Verhuisdozen met uw bedrukking.

Wij bieden de mogelijkheid om ook verhuisdozen te bestellen gepersonaliseerd met uw eigen opdruk of bedrukking van teskt en/of logo. Uniek bij ons is dat u geen cliché kosten betaald. Wij zijn gespecialiseerd in kleinere oplage tot een 1000 stuks. Zo bieden wij ook kleinere bedrijven, makelaars kantoren, eenmalige acties ook de mogelijkheid om (verhuis) met bedrukking te bestellen.Digitale bedrukking zonder cliché.

Digitale bedrukkingstechniek. Zonder cliché kosten. Veel kleuren en mogelijkheden voor letters en logo. Enigste nadeel van deze techniek is dat de inkt zeg maar op het karton ligt en er niet in zit. Dit betekend als het karton "nat" wordt de inkt wat kan gaan vlekken.
Bedrukking traditioneel zonder cliché kosten.

Bedrukking met een film. De inkt zit dat “in” het kraftpapier gelijk als traditionele bedrukkingstechniek. De inkt gaat niet vlekken mocht er een druppel water opkomen. Geen cliché of opstartkosten. Door ons vooral aanbevolen.


Bedrukking met full colour sticker

Een andere optie die wij wel uitvoeren voor speciale projecten is een witte blanco doos beplakken met een transparante full colour sticker op beide lange zijden. In eigen beheer kunnen wij in elk gewenst formaat folie bedrukken en printen in full colour. Flexibel in logo en namen etc. Enkel mooi uitvoerbaar op blanco witte verhuisdozen. De folie / sticker is transparant en wordt beplakt op beide lange zijden.

Vrijblijvende aanvraag voor verhuisdozen met bedrukking.
Prijzen afhankelijk van de aantal kleuren, afname aantal dozen en gekozen type bedrukking. Reeds mogelijk vanaf enkel tientallen tot een 1000 - tal dozen. Wij hanteren vlotte levertijden, geen aanbetalingen, geen verborgen opstartkosten of iets dergelijks. U ontvangt altijd een vrijblijvende prijsopgaaf met een prijs per doos! Bij voorkeur uw logo - bestanden aanleveren in een PDF formaat en indien mogelijk een pms code vermelden van de kleur(en).