aghsupport_verhuisdozen_

Verhuisdozen

Verhuisdozen voor elke budget de juiste verhuisdoos!

Onze verhuisdozen altijd in een erg sterke dubbelgolfs uitvoering, geen zogenaamde stunters of low budget in 3 mm enkele golf. Niets is zo irritant als een verhuizen met slappe verhuisdozen waar de bodem uitvalt.

Autolock verhuisdozen.

U kunt bij ons kiezen voor sterke zelfsluitende autolock verhuisdozen. U zet in één beweging de verhuisdozen in elkaar, geen tape nodig. Bij ons is dit type verhuisdoos ook te bestellen in een boekendoos formaat.

Budget verhuisdozen.

Onze budget verhuisdozen zijn sterke dubbelgolfs Amerikaanse vouwdozen. Vouwdozen met tape te sluiten voor extra draagvermogen. U kunt kiezen uit vier handige formaat verhuisdozen.

Vanaf

Budget verhuisdozen z.g.a.n.

Budget verhuisdozen z.g.a.n. Amerikaanse vouwdozen in erg sterk dubbele golf karton, prima start voor uw verhuizing. Naar keuze uit dozen van 36 liter tot en met 150 liter!

Professionele - 40 kilo

Professionele autolock verhuisdoos

Autolock zelfsluitende verhuisdoos. Een professionele verhuisdoos voor als uw inboedel uw echt dierbaar is! Top kwaliteit verhuisdoos. Vol prima stapelbaar.
Levertijd:Voor 15:00 volgende werkdag in huis
Bestel
Nu voor..

De Multibox verhuisdoos

Oersterke nieuwe verhuisdoos, extra zwaar dubbele golf karton aanbevolen voor opslag en emigratie verhuizingen. Met handvatten.
Levertijd:Voor 15:00 volgende werkdag in huis
Bestel
Nieuw

Verhuisdozen groot

Verhuisdozen groot. Groot volume verhuisdozen handig voor kleding - speelgoed en allerlei lichtere huisraad. In meerdere modellen te bestellen.
Vanaf

Klassieke verhuisdozen

Klassieke professionele verhuisdozen met drie dubbele bodem. De "verhuizers" verhuisdoos. Oersterke verhuisdoos voor meermalig gebruik.
Levertijd:Voor 15:00 besteld volgende werkdag in huis
Bestel
Slechts

Verhuisdoos professionele

Aanbieding, nieuwe sterke dubbelgolfs verhuisdozen (wit).

Nieuwe verhuisdozen met handvat en klassieke "verhuizers" sluiting.

Nu slechts € 1,69 - op = op = restpartij beperkte voorraad.

Levertijd:Voor 15:00 volgende werkdag in huis
Bestel

Verhuisdozen kunt u ook elke werkdag afhalen aan onze opslag te Witte Paal 202, 1742 LA in Schagen.

Indien gewenst gratis (inpak)advies door onze specialist!

Maandag – vrijdag van 09:00 – 17:00 en op zaterdag 09:00- 15:00

Gratis parkeren en pinnen mogelijk!

Movebox

Bent u aan het inpakken voor een verhuizing? Bij AGHSupport.nl kunnen we uw verhuizing makkelijker maken met een movebox. Dit zijn professionele verhuisdozen die u niet dicht hoeft te tapen en niet inzakken. U kunt sneller inpakken en uw dierbare spullen zijn optimaal beschermd in de box. We hebben diverse soorten verhuisdozen van hoogwaardig gecetrificeerd FSC karton. Deze verhuisdozen van hoge kwaliteit kunt u alleen vinden bij een specialist in verhuis- en inpakmateriaal.

Aanvraag voor groot volume afname per vol pallet ? Neem contact op

De unieke eigenschappen van een movebox

Een movebox van AGHSupport.nl is een zeer stevige professionele verhuisdoos die uw verhuizing vele malen makkelijker maakt. U kunt veel spullen kwijt in onze dozen en u hoeft zich geen zorgen te maken om het gewicht. De box is namelijk goed te stapelen, zelfs als er een doos vol boeken tussen zit. Zelfs onder een flink gewicht zakt de box namelijk niet in. Dit betekent dat u minder hoeft na te denken over het stapelen en vervoeren van uw dozen. Onze verhuisdozen zijn ook nog eens gemakkelijk af te sluiten. U heeft geen rollen tape meer nodig omdat een de box een autolock functie heeft. De verhuisdoos sluit vanzelf en zal tijdens het transport niet vanzelf open gaan.

Diverse soorten verhuisdozen voor eenvoudig inpakken

Onze verhuisdozen bieden u niet alleen gemak bij transport. Ook het inpakken wordt makkelijker met de dozen die we in ons assortiment beschikbaar hebben. Voor ieder budget hebben we verschillende verhuisdozen. Zo hebben we standaard verhuisdozen, boekendozen en de emigratie verhuisdoos. Speciaal voor het vervoeren van kleding hebben we de kleding- of garderobebox. Wilt u direct alles in huis hebben voor uw verhuizing? Dan hebben we ook pakketten met verhuisdozen en inpakmateriaal beschikbaar.

Movebox professionele verhuisdoos


Professionele movebox van hoge kwaliteit

Bij AGHSupport.nl vindt u professionele verhuisdozen van een hoge kwaliteit. We hebben een groot assortiment en zeer praktische dozen zoals de movebox. Bovendien kunt u bij ons verhuisdozen bestellen met een bedrukking. Door uw eigen opdruk te laten drukken op de movebox die u gebruikt, kunt u uw bedrijf of actie promoten met een kleine oplage. U kunt bij ons grote en kleine aantallen verhuisdozen afnemen. Ook grote aantallen kunnen we vaak snel leveren vanwege onze grote voorraad aan verhuis- en inpakmateriaal. Neemt u grote aantallen af? Neem dan contact met ons op voor informatie over onze aanbiedingen voor grote afnames. U kunt ook bij ons terecht als u op zoek bent naar een verhuisdeken voor de ultieme bescherming van uw meubels.