Verhuispakketten

Complete verhuispakketten met verhuisdozen en inpakmateriaal voor élke verhuizing!

Onze verhuispakketten zijn erg compleet met erg sterke dik dubbele golf verhuisdozen in drie praktische maten. De verschillende formaat verhuisdozen zijn erg praktisch voor het inpakken. Met verhuisdozen voor uw breekbare spullen als glaswerk en servies en grotere verhuisdozen voor de lichtere huisraad. Onze verhuispakketten compleet met verhuisdozen en inpakmateriaal. Onze verhuisdozen zijn altijd erg stevige dubbelgolfse, sterke z.g.a.n. verhuisdozen naar keuze met of zonder handvat.

Het inpakpapier en noppenfolie zijn ideaal om uw dierbare en breekbare spullen veilig in te pakken. De blanco, zelfklevende verhuisstickers ideaal voor het nummeren en/of benoemen van uw verhuisdozen.

Onze verhuispakketten compleet met verhuisdozen en inpakmateriaal zelfs met GRATIS verzending door geheel NL (uitgezonderd de Waddeneilanden).

 

Klein verhuispakket

KLEIN VERHUISPAKKET met 25 verhuisdozen en inpakmateriaal EN GRATIS VERZENDING door heel NL.

Medium verhuispakket

MEDIUM VERHUISPAKKET met 35 verhuisdozen en inpakmateriaal EN GRATIS VERZENDING door heel NL.

Groot verhuispakket

GROOT VERHUISPAKKET met 70 verhuisdozen en inpakmateriaal EN GRATIS VERZENDING door heel NL.

U kunt ook een verhuispakket afhalen op onze locatie op de Witte Paal 202 te SchagenOnze voordelige verhuispakketten en verhuisdozen bezorgen wij in de regio Alkmaar, Heerhugowaard, Hoorn, Den Helder, Enkhuizen, Purmerend, Beverwijk veelal met onze bezorgservice. Op afspraak bij u gratis thuis bezorgd.