Verhuispakketten

Complete verhuispakketten met verhuisdozen en inpakmateriaal voor élke verhuizing!

Verhuispakket met dozen

Onze verhuispakketten zijn erg compleet met erg sterke dik dubbele golf verhuisdozen in drie praktische maten. De verschillende formaat verhuisdozen zijn erg praktisch voor het inpakken. Met verhuisdozen voor uw breekbare spullen als glaswerk en servies en grotere verhuisdozen voor de lichtere huisraad. Onze verhuispakketten compleet met verhuisdozen en inpakmateriaal. Onze verhuisdozen zijn altijd erg stevige dubbelgolfse, sterke z.g.a.n. verhuisdozen naar keuze met of zonder handvat.

Het inpakpapier en noppenfolie zijn ideaal om uw dierbare en breekbare spullen veilig in te pakken. De blanco, zelfklevende verhuisstickers ideaal voor het nummeren en/of benoemen van uw verhuisdozen.

Onze verhuispakketten compleet met praktische verhuisdozen en handig inpakmateriaal, een prima start voor uw verhuizing!

Klein verhuispakket

Voor single
Bestel
    Levertijd:Voor 15:00 volgende werkdag in huis
Verhuispakket met 25 praktische verhuisdozen en handig inpakmateriaal. Een prima pakket voor uw verhuizing mee te starten.

Verhuispakket voor uw verhuizing.

Verhuispakket met 25 verhuisdozen en handig inpakmateriaal. Een compleet verhuispakket prima geschikt voor een 1-persoons huishouden. Met diverse maten verhuisdozen en handig inpakmateriaal voor een prima start van uw verhuizing. U kunt een verhuispakket kiezen zonder of met handvatten (meerprijs € 5,-) 

25 z.g.a.n. budget verhuisdozen met de volgende verdeling; (10 doos groot, 10 verhuisdoos standaard en 5 boeken - servies doos).

1 kg inpakpapier ca. 75 vel van 60*40 cm

10 meter noppenfolie van 50 cm breed.

rol á 50 blanco, zelfklevende etiketten.

1 rol verpakkingstape.

Medium verhuispakket

Voor 2-personen
Bestel
    Levertijd:Voor 15:00 volgende werkdag in huis
Verhuispakket voor een 2-persoons huishouden. Dit pakket bevat 35 verhuisdozen en divers inpakmateriaal.

Verhuispakket voor een 2-persoons huishouden.

Medium verhuispakket met 35 verhuisdozen en inpakmateriaal. Een compleet verhuispakket prima geschikt voor een 2/3-persoons huishouden. Met diverse maten verhuisdozen en handig inpakmateriaal voor een prima start van uw verhuizing. U kunt een verhuispakket kiezen zonder of met handvatten (meerprijs € 5,-) 

35 z.g.a.n. budget verhuisdozen met de volgende verdeling; (10 doos groot, 15 verhuisdoos standaard en 10 boeken - servies doos).

2 kg inpakpapier circa 150 vel van 60*40 cm

10 meter noppenfolie van 50 cm breed.

rol á 50 blanco, zelfklevende etiketten.

2 rol verpakkingstape

Groot verhuispakket

Voor een gezin
Bestel
    Levertijd:Voor 15:00 volgende werkdag in huis
Compleet verhuispakket aanbevolen voor een gezin, met 70 verhuisdozen en inpakmateriaal.

Verhuispakket aanbevolen voor een gezin.

Groot verhuispakket met 70 verhuisdozen en inpakmateriaal. Een compleet verhuispakket prima geschikt voor een gezins (4/5-persoons) huishouden. Met diverse maten verhuisdozen en handig inpakmateriaal voor een prima start van uw verhuizing. U kunt een verhuispakket kiezen zonder of met handvatten (meerprijs € 5,-) 

70 z.g.a.n. budget verhuisdozen met de volgende verdeling; (20 doos groot, 30 verhuisdoos standaard en 20 boeken - servies doos).

4 kg inpakpapier circa 300 vel van 60*40 cm

20 meter noppenfolie van 50 cm breed.

100 blanco, zelfklevende etiketten.

4 rol verpakkingstape

U kunt ook een verhuispakket afhalen op onze locatie op de Witte Paal 202 te SchagenOnze voordelige verhuispakketten en verhuisdozen bezorgen wij in de regio Alkmaar, Heerhugowaard, Hoorn, Den Helder, Enkhuizen, Purmerend, Beverwijk veelal met onze bezorgservice. Op afspraak bij u gratis thuis bezorgd.